مواد لازم:
150 گرم
نشاسته
300 گرم
شكر
100 گرم
كره
يك دوم فنجان
گلاب
3 فنجان
آب
مقداري
پودر پسته
يك دوم فنجان
بادام بو داده خرد شده
طرز تهيه:
نشاسته را در يك ليوان آب سرد خيس مي كنيم پس از چند دقيقه آب روي نشاسته را خالي مي كنيم( بدينوسيله ترشي نشاسته گرفته خواهد شد) سپس 2 ليوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روي آتش مي گذاريم مرتب بهم مي زنيم تا بجوشد وغليظ شود. شكر و گلاب را داخل نشاسته ريخته، كره را تكه تكه كرده و به مايه مسقطي اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم تا كاملاً پخته و غليظ شود. در آخر كار، اگربخواهيم هم مي توان بادام بو داده را اضافه كرد و هم مي توان مقداري آب انار اضافه كرد . اگر با آب انار ترش شد مقداري شكر اضافه مي كنيم.
مسقطي را در ظرف مناسبي ريخته و روي آن را با پودر پسته تزئين مي كنيم همچنين مي توان مسقطي را بصورت تكه هاي كوچكي بريد و جدا كرد.
نكات تغذيه اي
اين شيريني در كل داراي 3350 كالري انرژي مي باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
سلام دوست عزیز خوش آمدی